31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği farklı etkinliklerle 3 gün boyunca vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği sona erdi
Yayınlama: 07.10.2024
1
A+
A-

31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği ile Muğla üç gün boyunca ünlü isimleri ağırladı. Şenlik ateşi yakılması ile başlayan 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği’nde ünlü müzik grupları Yeni Türkü ve Pinhani sahne alarak Muğlalılarla buluştu.

Kültür ve Sanat Şenliği’nde çocuklar için de iki gün boyunca Kent Meydanı’nda atölyeler düzenlendi. Kum boyama, yüz boyama, balon taşıma, paraşüt oyunu, geleneksel Muğla motifleri gibi birçok etkinlikle çocuklar ve aileleri eğlendi.

31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği sona erdi

Slow-Food ve Coğrafi İşaretli Ürünler Pazarı kurularak vatandaşlar İnsan Hakları Parkı’nda alışveriş yapma imkanı buldu. Ünlü Ressam Devrim Erbil Resim Sergisi, Kaos ve Dinginlik İki Ressam sergisi, Muğla’dan Menteşe’ye Muğla Fotoğrafları Erdinç Özal Sergisi, Ebru Sergisi ve Tiyatro Oyunları’nın da düzenlendiği Kültür ve Sanat Şenliği Cumhuriyet Gazetesi’nin 79.Yunus Nadi Ödül Töreni’ne de ev sahipliği yaptı. Muğla doğumlu, Atatürk’ün yol arkadaşı Yunus Nadi adına verilen ödüller ilk defa İstanbul dışında Muğla’da düzenlendi.

31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği’nde Muğlalı yönetmen Yüksel Aksu Dünya Sinema Kenti Muğla etkinliği ile hemşehrileri ile buluştu. Kentsel Kültürel Miras söyleşisi ile Ertuğrul Aladağ ve Kerem Ekinci’de katılımcıları bilgilendirdi. Prof. Dr. Fuzuli Bayat’da Muğla Yöresi’nde Yaşayan Eski İnanç Kalıntıları konusunda söyleşi ve imza günü düzenledi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.