HAKKIMIZDA

Savunma Gazetesi; Türk Savunma Sanayii sektörünü yeni nesil habercilik anlayışıyla

Ulusal ve uluslararası alanda kamuoyunu doğru, tarafsız bir bakış açısıyla 2021 yılında Sanayi Haber Ajansı tarafından kurulmuştur.

Türk savunma sanayi ihtisas gazetecilik farkıyla politikadan, endüstriye, ihracattan, teknolojiye, ticaretten, havacılık sektörüne ve dünyadaki sıcak haberleri profesyonel ekibiyle hazırlayan Savunma Gazetesi, süreli dijital bir yayındır.

www.savunmasanayigazetesi.com.tr haber sitesiyle anlık haber akışını takipçilerine dijital dünyanın tüm olanaklarını kullanarak, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarını web haber sitesiyle hedeflenen kitleye ulaştırmaktadır.

Kurulduğu 2021 yılından itibaren, savunma sanayinin tüm aktivitelerinde (fuar, organizasyon, konferans) destekleyici medya sponsoru olarak sektörün ilk ve tek gazetesi olarak yerini almıştır.

Yerli ve milli savunma sanayi üretiminin önemini iyi bilen gazetemiz, üretim alanlarımız olan OSB, TGB, SEB, EB ve savunma sanayi firmalarını yakımdan takip ederek sektördeki yerli ve milli üretim bilincini geliştirme politikasına destek vermektedir.

Dünya savunma politikalarını yakından takip eden “Savunma Gazetesi”, ülkemizin uluslararası arenada temsil etme misyonunu yerli ve milli bir gazete olarak temsil etme amacını taşımaktadır.