5. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık Belediyeleri tarafından düzenlenen 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı.

5. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı
Yayınlama: 05.07.2024
4
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç Belediyeleri’nin iş birliği ile düzenlenen festival, Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nden Burhaniye Belediyesi’ne kadar üstü açık otobüsle gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve ilçe belediye başkanlarının traktörlerle festival alanına kortej halinde geçişiyle başladı. Ören sahilinde yapılan kortej yürüyüşünün ardından festivalin açılış töreni gerçekleştirildi.

“Doğadan Gelen Şifa” teması ile konuklarını ağırlayan Edremit Belediyesi standı ilgi gördü. Zeytin, zeytinyağı ve ata tohumları büyük ilgiyle karşılandı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konuklara ata tohumlarından hediye etti.

5. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Her tanesinde lezzet, her damlasında sağlık olan Edremit’in zeytini ve zeytinyağını tatmak, ata tohumlarımızı keşfetmek üzere herkesi yeşille mavinin buluştuğu diyar Edremit standına bekliyoruz.” diyerek tüm konukları festivale davet etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç Belediyeleri iş birliği ile düzenlenen tarih, şifa ve kültür dolu 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali, renkli görüntülerle başladı. Dans gösterilerinin yanı sıra söyleşiler ve konserlerle festival boyunca 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.

5. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.