5. Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin meslek odaları iş birliği ile bu yıl 5’incisini düzenlediği Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi, alanında uzman isimleri İzmir’de buluşturdu.

5. Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu başladı
Yayınlama: 03.10.2024
1
A+
A-

Küresel iklim krizi sonucu artan çevresel sorunların ele alındığı, bunlara yönelik önlemlerin konuşulduğu sempozyumda afetlerle mücadelede yenilikçi çözümlerin önemine değinildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı meslek odaları iş birliğiyle bu yıl 3-4 Ekim tarihleri arasında 5. kez düzenlenen Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi başladı. Tepekule Kongre Merkezi'nde yapılan sempozyumun açılışına İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Altan İnanç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Yaşar Korkmaz, İngiltere, Danimarka, Amerika'dan ve Türkiye’nin pek çok bölgesinden uzmanlar katıldı. Sempozyumda; yangın, sel gibi afetlere yönelik alınabilecek önlemler konuşuldu.

Yangını önleme, denetleme ve söndürme konularının kapsamlı şekilde ele alındığı ve sektörün uzman isimlerinin bilgilerini katılımcılarla paylaştığı sempozyumda, yenilikçi çözümler ve teknolojiler tanıtılıyor. Geniş bir bilgi alışverişi imkanının sağlandığı programda, şehirler ve ülkeler arasında iş birliği olanakları arttırılıyor. 4 Ekim’de sona erecek sempozyumda 59 bildiri sunulacak, 18 oturum, 1 panel düzenlenecek. Sempozyumun sonunda, tavsiye niteliğinde bir bildiri yayınlanacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.