Bakan Memişoğlu, Malatya’da

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bugün sabah saatlerinde yaptığı Adıyaman ziyaretinden sonra Malatya’ya gitti.

Bakan Memişoğlu, Malatya’da
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Memişoğlu, Malatya Valiliğini ziyaret ederek Vali Seddar Yavuz ve ildeki yetkililerle görüştü. Sağlık Bakanı Memişoğlu, Malatya’daki sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla sağlık tesislerini ziyaret etti. Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Battalgazi Devlet Hastanesini ziyaret eden Sayın Memişoğlu, ziyaret ettiği sağlık tesislerinde sağlık çalışanlarının talep ve görüşlerini dinledi, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesinde basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Memişoğlu, “Maalesef bir buçuk sene evvel çok büyük bir acı yaşayan Malatyamızdayız, 6 Şubat depremiyle ama gördük ki deprem yaralarını devletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sarmaya devam ediyor. Biz burada sağlık hizmetleriyle ilgili bir değerlendirme yaptık, sahayı dolaştık, hocalarımızla, buradaki yönetici arkadaşlarla sağlık hizmetlerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit etmeye çalıştık.” dedi

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Malatya’da düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Malatya Valisi Seddar Yavuz, Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk ve ildeki yetkililerin katılımıyla yapılan toplantıda, sağlık alanında ildeki mevcut durum ve ihtiyaçlar ile sağlık hizmetlerinin durumu hakkında Sağlık Bakanı Memişoğlu’na sunum yapıldı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na incelemeleri sırasında Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk ve diğer yetkililer eşlik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.