24 ilde “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahsın yakalandığını açıkladı.

24 ilde “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı
Yayınlama: 16.09.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 24 ilde “Nitelikli dolandırıcılık, hırsızlık”, “futbol ve diğer spor müsabakalarında yasa dışı bahis”, “çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi” olmak üzere siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında şahsın yakalandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; Batman, Balıkesir, İzmir, Edirne, Isparta, Manisa, Siirt, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya, Mersin, Malatya, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Sivas ve Uşak’ta düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgi veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Operasyonlarında; 0-5 yıldır aranmakta olan 38 şahıs, 5-10 yıldır aranmakta olan 7 şahıs, 10 yıl ve üzeri aranmakta olan 1 şahıs yakalandı Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.