Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden çevre etkinliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey Kurşunlu Halk Plajı’nda düzenlenen etkinlikte, ellerindeki mavi dövizlerle ‘Temiz Sahil’ yazısı oluşturan öğrenciler temiz çevreye dikkat çekti.

Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden çevre etkinliği
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından çevre bilincini artırmak ve doğa sevgisini pekiştirmek amacıyla Mavi Bayraklı Karacabey Kurşunlu Halk Plajı’nda bir etkinlik düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliğiyle hazırlanan etkinlikte, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan İlk ve Ortaokulu ile Karacabey Kurşunlu İlkokulu öğrencileri temiz çevrenin önemine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldi.

Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden çevre etkinliği

Düzenli olarak ekipler tarafından temizlenen plajda ellerindeki mavi renkli dövizlerle toplanan öğrenciler, ‘Temiz Sahil’ yazısı oluşturarak farkındalık mesajı verdi. Etkinlikte, öğrencilere doğal yaşamın korunmasının önemi, ekosistem dengesinin sağlanması ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgiler verildi. Etkinlik sonunda, öğrencilere kalem kutusu hediye edildi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.