Çevreciler, Yeşilköy Balıkçılar Barınağı’nda atıkları topladı

Bakırköy Belediyesi, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında atıksız bir dünya için farkındalık oluşturmak amacıyla harekete geçti. Düzenlenen farkındalık etkinliğinde çok sayıda Bakırköylü çevresel atıkları hep birlikte topladı.

Çevreciler, Yeşilköy Balıkçılar Barınağı’nda atıkları topladı
Yayınlama: 21.09.2024
1
A+
A-

20 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla ‘Let’s Do It Türkiye’ ortaklığıyla gerçekleşen etkinlikte çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu çok sayıda çevreci, Yeşilköy Balıkçılar Barınağı’nda atıkları dayanışma içinde topladı. “Atıksız bir dünya mümkün” mottosuyla çevrenin temizlendiği farkındalık etkinliğinde, atıklardan üretilen ürünler sergilenerek dönüşümün ve sürdürülebilirliğin önemine de dikkat çekildi.

Çevreciler, Yeşilköy Balıkçılar Barınağı’nda atıkları topladı

Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdülhamit Pehlivan günün anlam ve önemine binaen çevre sağlığı için gerçekleştirdikleri çalışmalara değinerek, “Dünya Temizlik Günü’nün ilan edilmesindeki temel amacın ‘O gün çöpleri toplayalım her taraf temiz olsun’dan öte bir felsefe barındırdığını bildiğimiz için burada özellikle öğrencilerle, gençlerle buluştuk. Onlara ‘Yeşil ve mavinin başkenti, sürdürülebilir bir Bakırköy’ planımızdan bahsettik ve neler yapacağımızı konuştuk. Atıksız bir dünya mümkün, çalışmalarımız çevreci ve atıksız bir Bakırköy için devam edecek” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.