Yılın ahisinden Uşak Belediyesine ziyaret

Uşak’ta yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez, Uşak Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Mehmet Akif Şanlı ile bir araya geldi.

Yılın ahisinden Uşak Belediyesine ziyaret
Yayınlama: 24.09.2024
1
A+
A-

Uşak’ta yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez, Uşak Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Mehmet Akif Şanlı ile bir araya geldi. Ahilik Haftası sebebiyle gerçekleşen ziyarete Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve Esnaf Odaları Başkanları da katıldı.

Başkanlık makamında Belediye Başkan Yardımcısı Serap Saruhan, Belediye Meclis Üyeleri Emre Karslı ve Mehmet Karakoç eşliğinde misafirlerini kabul eden Başkan Vekili Şanlı; yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez’i tebrik ederek; “Bizim kültürümüzde Ahilik; kardeşlik, birlik, beraberlik gibi değerleri özünde toplayarak ticaret ile ahlakı buluşturmaktadır. Ben değerli esnafımız ve yılın ahisi Sayın Zekeriya Kükremez’i tebrik ediyorum. Değerli ahilerimizin çalışma disiplini ve ahlaki değerlerinin yeni yetişen genç çırak ve kalfalarımıza birer öğüt niteliğinde olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yılın ahisinden Uşak Belediyesine ziyaret

Karşılıklı iyi niyet dilekleri ve sohbetin ardından Belediye Başkan Vekili Şanlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Serap Saruhan, yılın ahisi Zekeriya Kükremez’e Ahilik kaftanını giydirerek başarılarının devamını diledi.

Yılın ahisi seçilen 55 yaşındaki Zekeriya Kükremez, bobinaj ustası olarak meslek hayatına devam ediyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.