Başkan Büyükkılıç, BMX Parkuru’nun asfaltlama çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı süren BMX Parkuru’nun asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Başkan Büyükkılıç, BMX Parkuru’nun asfaltlama çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 29.09.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ACES 2024 yılı Avrupa Spor Şehri Kayseri’de spor altyapısını çeşitlendirerek güçlendirme doğrultusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BMX Parkuru incelemesinde konuşan ve Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde fonksiyonların bitmediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Gençlerimizi seviyoruz. Action dediğimiz, bir bakıma gençliğin enerjisini rahatlıkla deşarj edecek bir ortam sağlamak amacıyla özel bisiklet sürücülerine, BMX Parkuru’muzu tamamlama aşamasındayız. Türkiye’mizde sayılı olan bu pistlerde yapılacak olan uluslararası yarışmalar ile şehrimize zenginlik katacağımızı, şehrimizi tanıtmaya vesile olacağımızı şimdiden hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.

Konuşmasında gençleri yüreklendirmeye ve onları özendirmeye gayret edeceklerini vurgulayan Büyükkılıç, pist çalışmalarında sona yaklaştıklarını duyurarak, şunları paylaştı:

“Sonuna yaklaştık. Ortam hazırlandı. Asfalt boyutu tamamlanıyor. Sonrasında inşallah bu pırıl pırıl gençlerimizle Kayseri’mizde hem özendirme, hem yarışlara fırsat verme suretiyle gençlerimizi yüreklendirmeye gayret edeceğiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.