Ziraat Yatırım’dan teknik analiz

İstanbul, 1 Ekim (Hibya) – Ziraat Yatırım’ın analizine göre haftaya zayıf bir görüntüyle başlayan endeks gün boyu satıcılı bir görüntü sergilerken, aylık ortalamadan uzaklaşılması aşağı yönlü risklerin arttığına işaret ediyor.

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz
Yayınlama: 01.10.2024
2
A+
A-

Ziraat Yatırım'ın teknik analizinde şu değerlendirmeler yer aldı:

“Haftaya zayıf bir görüntüyle başlayan endeks gün boyu satıcılı bir görüntü sergilerken, aylık ortalamadan uzaklaşılması aşağı yönlü risklerin arttığına işaret ediyor. Halihazırda teknik göstergeler de zayıf. Bu kapsamda endeks 9.800 direncinin altında kalarak halihazırda 200 günlük ortalamanın bulunduğu 9.515 bölgesini hedefleyebilir. Endeksin güne yatay bir görüntüyle başlamasını bekliyoruz.

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz

Düşüş eğilimini sürdüren ve son yükselişin yarısını geri veren kontratta 11.190 seviyesinin altında kalındıkça baskı sürebilir. Diğer yandan, olası tepki yükselişlerinde bu seviyenin kırılması durumunda 11.284 seviyesine kadar tepki yükselişi gözlenebilir; ancak zayıf görüntüye bağlı olarak bu seviyeden dirençle karşılaşılabilir. Kontratta 11.080 desteğinin kırılması durumunda ise satışlar belirginlik kazanabilir.”

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.