Hepsiburada, Dünya Kahve Günü’nde en çok tercih edilen kahve çeşitlerini açıkladı

Hepsiburada, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde en çok satın alınan kahve çeşitlerini ve en çok tercih edilen kahve makinesi, termos gibi ekipmanları açıkladı.

Hepsiburada, Dünya Kahve Günü’nde en çok tercih edilen kahve çeşitlerini açıkladı
Yayınlama: 01.10.2024
2
A+
A-

Hepsiburada, Dünya Kahve Günü’nde müşterilerinin en çok tercih ettiği kahve çeşitlerini ve kahve severlerin en çok satın aldığı ekipmanları açıkladı.

Son yıllarda evde kahve demleme trendinin yükselmesiyle birlikte, kahve severler profesyonel kalitede kahve deneyimini evlerine taşımayı tercih ediyor. Bu eğilim, Hepsiburada'nın kahve satışlarında da büyük bir artışa neden oldu. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla, kahve kategorisinde son üç aylık dönemde yüzde 81 ciro artışı sağlandı.

Hepsiburada’nın verilerine göre, kahve çeşitleri arasında Espresso, House Blend, Colombia, Dark Roast ve Arabica gibi filtre ve çekirdek kahveler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Klasik Türk kahvesinde ise orta kavrulmuş tat öne çıkıyor. Hazır kahve ve kapsül kahveler de yoğun ilgi görüyor.

Hepsiburada, Dünya Kahve Günü’nde en çok tercih edilen kahve çeşitlerini açıkladı

Ayrıca, kahve severlerin işe veya okula giderken yanlarında termos taşıma alışkanlığı da kazandığı görülüyor. Kahveyi uzun süre sıcak tutan termoslara olan ilgi günden güne artıyor. 

Dünya Kahve Günü kampanyası kapsamında Hepsiburada da birçok üründe önemli indirimler sunuluyor. Türk Kahvesi ve dünya kahvelerinde yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirimler ve seçili kapsül kahvelerde 5 al 4 öde fırsatları da kahveseverleri bekliyor.

Kampanya sayfası: https://www.hepsiburada.com/dv/kahve-gunu-firsatlari


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.