Başkan Büyükkılıç: Yaşlılarımız; dua kaynaklarımız, şehrimizin temel taşlarıdır

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Hacı-Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek, ulu çınarların Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

Başkan Büyükkılıç: Yaşlılarımız; dua kaynaklarımız, şehrimizin temel taşlarıdır
Yayınlama: 01.10.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç’a ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu da eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, burada Şef Namık Kemal Bilgin eşliğinde Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi Yaşlılar Korosu tarafından verilen mini konseri, ulu çınarlar ile birlikte izledi.

Büyükkılıç, amaçlarının ulu çınarları her zaman hatırlamak olduğunu kaydederek, “Amacımız sizleri yılda bir kere değil, her zaman hatırlamak. Müslüman Türk töresinde, örfünde, âdetinde aile kültürü vardır. Biz boşver diyemeyiz, her birimiz adeta birbirimizin derdiyle dertlenir, sevinciyle sevinir, tasasıyla hüzünleniriz. Müslüman Türk evladı olmak, Osmanlı’ya, Selçuklu’ya layık olmak, Allah’a kul, peygamber efendimize ümmet olmak bizim şiarımızdır. Sizlerin ellerinden öpüyoruz. Şehrimizin dua kaynakları ve huzur kaynağı olan sizlere sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler diliyoruz” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.