Avrupa basketbolunda heyecan Tivibu’da başlıyor

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Avrupa basketbolunun her seviyesini ekranlara taşımaya devam ediyor. Temsilcilerimizin yer aldığı THY EuroLeague ve Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları Tivibu üzerinden naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe, Anadolu Efes, Galatasaray ve daha birçok temsilcimizin Avrupa maçları bu sezon da Tivibu üzerinden izlenebilecek.

Avrupa basketbolunda heyecan Tivibu’da başlıyor
Yayınlama: 03.10.2024
2
A+
A-

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’da boy gösteren temsilcilerimizin maçlarını seyircilerle buluşturmaya devam ediyor. EuroLeague’de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka’nın mücadeleleri Tivibu üzerinden naklen yayınlanıyor. Sezon boyunca EuroLeague maçları Tivibu platformu üzerinde S Sport’tan, Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ise Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

THY EuroLeague’de yeni sezon heyecanı başlıyor

Avrupa’da geçtiğimiz sezon Final Four’da veda eden Fenerbahçe Beko, Sarunas Jasikevicius önderliğinde sezona galibiyetle başlamak istiyor. Takıma transferler yapan Fenerbahçe Beko, EuroLeague sezonuna Olimpiakos’la Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı maç ile başlıyor. Tivibu üzerinden S Sport’ta yayınlanacak mücadele 4 Ekim Cuma günü 20:30’da başlayacak.

Anadolu Efes ise son maçlarla play-off potasının dışında kaldığı 23/24 sezonunun ardından takımda yapılan rotasyonlar ile kadrosunu güçlendirdi. Sezon ortasında takıma katılan Tomislav Mijatovic ile yollarına devam etme kararı alan Anadolu Efes, üçüncü EuroLeague şampiyonluğu için sezona galibiyet parolasıyla başlıyor. İtalya deplasmanında gerçekleşecek olan Anadolu Efes – Virtus Bologna mücadelesinde hava atışı 22:00’da yapılacak. Karşılaşma Tivibu platformunda yer alan S Sport 2’den naklen yayınlanacak. 

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise temsilcilerimiz Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka’nın sezon boyu Avrupa maçları Tivibu Spor’dan takip edilebilecek. EuroLeague, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra Avrupa’nın sevilen birçok futbol ligi, tenis, motor sporları ve daha birçok spor organizasyonu, Tivibu’dan canlı olarak izlenebiliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.