‘Memleket, Hayat, Sanat: Nazım’ belgeseli Muğla’da sanatseverlerle buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Gün Batımı Söyleşileri belgesel yönetmeni, gazeteci ve yazar Nebil Özgentürk’ü Muğla’da ağırladı.

‘Memleket, Hayat, Sanat: Nazım’ belgeseli Muğla’da sanatseverlerle buluştu
Yayınlama: 03.10.2024
1
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sanatseverler Derneği ve Gün Batımı Platformu iş birliğiyle düzenlenen “Gün Batımı Söyleşileri” etkinliği sanatseverleri farklı isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde “Memleket, Sanat, Hayat:Nazım” Belgesel Film Gösterimi ve Kitap İmza etkinliği ile belgesel yönetmeni, gazeteci ve yazar Nebil Özgentürk’ü Muğla’da sanatseverlerle buluşturdu.

“Memleket, Sanat, Hayat: Nazım” Belgesel Film Gösterimi ve Kitap İmza etkinliği Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik Türkiye'nin önemli belgeselcilerinden Nebil Özgentürk’ün “Ve Kadınlarımız” adlı kısa filmiyle başlayıp Nazım Hikmet’in yaşamının ve eserlerini anlatıldığı “Memleket, Sanat, Hayat: Nazım” adlı belgesel film gösterimiyle devam etti. Ardından, Nebil Özgentürk katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak izleyicilerle interaktif bir sohbet gerçekleştirdi. Program sonunda katılımcılar Nebil Özgentürk ile buluşup kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. Etkinliğin kolaylaştırıcılığını da Hamdi Topçuoğlu yaptı.

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.