İnfo Yatırım: Küresel bazda bugün piyasaların gözü ekonomik veri anlamında ABD’de olacak

İstanbul, 4 Ekim (Hibya) – İnfo Yatırım, küresel bazda bugün piyasaların gözünün ekonomik veri anlamında ABD’de olacağını duyurdu.

İnfo Yatırım: Küresel bazda bugün piyasaların gözü ekonomik veri anlamında ABD’de olacak
Yayınlama: 04.10.2024
2
A+
A-

İnfo Yatırım'ın değerlendirmesinde küresel bazda bugün piyasaların gözünün ekonomik veri anlamında ABD’de olacağı bildirildi.

Değerlendirmede şu bilgiler verildi:

“TSİ 15:30’da ABD’de açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisi ile birlikte küresel bazda volatilite artacaktır. Söz konusu veri Ağustos’ta 142 bin artış olarak açıklanmış ve ılımlı bir artış olarak kayıtlara geçmişti. FED faiz patikasında atabileceği adımlar için bu veriyi yakından izleyecek. Bilindiği gibi banka son toplantısında 50 baz puanlık faiz indirim kararı vermişti. Diğer yandan Orta Doğu’da artan jeopolitik riskler de piyasaların gündeminde. İsrail’in İran’a yönelik olası saldırı ihtimali piyasalarda endişelerin artmasına neden olabiliyor. Bu endişeler ise zaman zaman güvenli liman ihtiyacının artmasına sebep olabiliyor. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 2672 ve 2685 seviyeleri direnç noktaları olarak; 2655 – 2640 – 2625 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.