Akyol Yaya Alt Geçidi renklendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ‘Nesiller Arası Sanat Uygulamaları Muğla Örneği’ Projesi kapsamında Akyol Yaya Alt Geçidi’ni yeniledi.

Akyol Yaya Alt Geçidi renklendi
Yayınlama: 07.10.2024
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Nesiller Arası Sanat Uygulamaları Muğla Örneği” projesi kapsamında Akyol Yaya Alt Geçidi'ni yeniledi. Yaya Alt geçidi topluma hizmet projeleri çerçevesinde daha renkli hale getirildi.

Yenileme çalışması Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, akademisyenler, Turgutreis Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile Tazelenme Üniversitesi gönüllü üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Proje, bir yıllık saha çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle tamamlandı. Projenin açılışı, belediye temsilcileri, Muslihittin Mahalle Muhtarı Serkan Eğribozlu, üniversite öğretim üyeleri, öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Akyol Yaya Alt Geçidi renklendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hülya Muratlı, şunları söyledi:

“Ben Muğla Büyükşehir Belediyesi adına isterim ki tüm alt geçitlerimizin, tüm karanlık noktalarımızı Muğla’nın yeşiline boyayalım. Bu projeyi arttırarak şehrin her noktasını sanat dokunuşlarıyla aydınlatalım. Çünkü Sanat sadece mekanları değil, kalpleri ve zihinleri de aydınlatan bir unsur. Muğla’mızı sanatla buluşturmaya ve bir dünya kenti yapmak için ilerlemeye devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen tüm katılımcılara, hocalarımıza, öğrencilerimize, ama özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyor. 7’den 70’e herkesin boya fırçasını değdirdiği bu alt geçit duvarlarının böyle temiz kalmasını umut ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.