Golden Global Yatırım Bankası, Dev Finans Fuarı SIBOS 2024'te Yerini Alıyor

Golden Global Yatırım Bankası, dünyanın en önemli finans etkinliklerinden biri olan SIBOS 2024’e katılmaya hazırlanıyor. 21-24 Ekim tarihlerinde Pekin’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte ilk kez stant açacak olan banka, küresel iş birliklerini güçlendirmeyi ve faizsiz finans ekosistemine yönelik yenilikçi ürün ve hizmetlerini sergilemeyi hedefliyor

Golden Global Yatırım Bankası, Dev Finans Fuarı SIBOS 2024'te Yerini Alıyor
Yayınlama: 15.10.2024
4
A+
A-

1978 yılından bu yana SWIFT tarafından düzenlenen ve küresel finans dünyasının ödemeler, menkul kıymetler, nakit yönetimi ve ticaret gibi alanlarda bir araya geldiği SIBOS, her yıl dünyanın farklı bir bölgesinde gerçekleşiyor. Pekin’de düzenlenecek bu yılki etkinliğe yüzlerce banka, ödeme kurumu ve teknoloji şirketi katılım gösterecek. Golden Global Yatırım Bankası da bu prestijli fuarda yer alarak uluslararası finans kuruluşları ve teknoloji şirketleriyle yeni iş birlikleri kurma imkânı bulacak.

Faizsiz Finans Çözümlerini Tanıtacak

Golden Global Yatırım Bankası, SIBOS 2024’te faizsiz finans çözümlerine yönelik stratejik çalışmalarını geniş bir katılımcı kitlesine tanıtmayı amaçlıyor. Bankanın Finansal Kurumlar Direktörü Serdar Hamamcıoğlu, SIBOS 2024’e katılımları hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu yıl Çin’de ilk defa stant açarak Bankamızın küresel arenadaki varlığını daha geniş bir coğrafyada duyurmayı hedefliyoruz. SIBOS’un Uzakdoğu’da gerçekleştirilmesi, Türkiye ile Uzakdoğu arasındaki ticaret ve yatırım köprüsünü güçlendirme stratejimizle uyumlu. Standımızda, Türk misafirperverliğini sergileyerek dış ticaret, nakit yönetimi, para transferleri ve hazine işlemleri gibi konularda stratejik görüşmeler gerçekleştireceğiz.”

Golden Global Yatırım Bankası, Türkiye’nin faizsiz finans ilkelerine göre faaliyet gösteren ilk ve tek yatırım bankası olarak, SIBOS’a 2020 yılından bu yana düzenli katılım gösteriyor. Bu yıl fuarda açacağı stant ile katılımcılarla doğrudan etkileşim kurarak, finans dünyasında önemli adımlar atmayı hedefliyor.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Golden Global Yatırım Bankası
SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.