Başkan Altay, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtar derneklerinin başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Altay, 31 ilçede büyük gayretle çalışan tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Başkan Altay, Muhtarlar Günü’nü kutladı
Yayınlama: 19.10.2024
1
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Eken, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Daşdemir, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Nazik ve muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların vatandaşlarla yerel yönetimler ve kamu arasında bir köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Başkan Altay, “Konya Modeli Belediyecilik vizyonuyla şehrimizi yarınlara taşırken en büyük destekçimiz muhtarlarımızdır. 31 ilçemizdeki hemşehrilerimizin yaşam standardını yükseltmek ve şehrimizi çok daha güçlü yarınlara kavuşturmak için hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız hem merkezde hem merkez dışındaki yerlerde koordinasyonu sağlama açısından çok önemli bir iş görüyorlar.Şehrimiz için büyük gayretle çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.