Başkan Tugay: Haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi’nin Fidan Dikim Şenliği’ne katıldı. Tugay, “Biz gururlu ve onurlu insanlar olarak haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz.” dedi.

Başkan Tugay: Haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz
Yayınlama: 19.10.2024
2
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, geçen ağustos ayında Yamanlar Dağı’nda çıkan orman yangınından etkilenen Karşıyaka Hatıra Ormanı’ndaki fidan dikim şenliğine katılım sağladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Başkan Tugay’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş karıldı.

Etkinlik kapsamında Karşıyaka Hatıra Ormanı’na tohum ve fidan stantları kuruldu. Akademisyenler tohum ve ağaçların önemi, faydaları, kullanımı hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Başkan Tugay: Haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz

Başkan Tugay, ağaçlandırma şenliğinde yaptığı konuşmada, “Karşıyaka Belediye Başkanlığım döneminde 5 yılda yaklaşık 100 bin fidan diktik. Onların büyüdüklerini gördükçe mutlu oluyorum. Karşıyaka’yı daha yeşil bir yer yapalım diye emek harcadık. Ama ne yazık ki ağustos ayında hafızalarımızdan silemeyeceğimiz kötü yangını yaşadık. Çok üzülüyoruz. Bir daha olmasın diye önlemlerimizi alalım diye çalışıyoruz.”  dedi.

Başkan Tugay: Haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz

Yıllardır bu şehrin insanları olarak bu gibi durumları yaşadıklarını belirten Başkan Tugay, sözlerine şöyle devam etti:

“Size söz veriyorum bu ormanları yeşerteceğiz. Namus sözü veriyorum, hepimizi çok üzen o Körfez kirliliğini en kısa zamanda düzelteceğiz. Hiçbir konuda ne ben ne sizler başımızı öne eğeceğiz. İzmir’i kimse asla aşağılayamayacak. İzmir bu ülkenin aydınlık şehridir. İzmir’in insanları bu ülkenin örnek insanlarıdır. Bunu hep beraber göstereceğiz. Bunlar içi boş laflar değildir. Biz gururlu ve onurlu insanlar olarak haksızlığa boyun eğmeden Türkiye’yi bir yerlere getireceğiz.”

Başkan Tugay, törenin ardından fidan dikim sahasına inerek çocuklarla ve belediye başkanlarıyla fidan dikimini gerçekleştirdi. Tugay, ayrıca içerisinde çeşitli çalı bitkilerinin yer aldığı tohumları alana serpiştirdi. 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.