ABB’den “Kişisel Gelişim Merkezi”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) lise ve üniversite öğrencileri için “Kişisel Gelişim Merkezi” kurdu.

ABB’den “Kişisel Gelişim Merkezi”
Yayınlama: 02.06.2024
2
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli öğrencilerin hayatını kolaylaştıran “öğrenci dostu” uygulamalarına devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, lise ve üniversite öğrencileri için Demetevler Cemre Parkı içerisinde atıl durumda olan 400 metrekare alana sahip binayı “Kişisel Gelişim Merkezi”ne dönüştürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Demetevler Cemre Parkı’nda 400 metrekarelik Kişisel Gelişim Merkezi’ni açtık. Kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafeteryası ile hem ders çalışmanız hem de sosyalleşmeniz için alanlar oluşturduk. Öğrenci dostu bir Ankara için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

ABB’den “Kişisel Gelişim Merkezi”

Öğrencilere konforlu bir ders çalışma alanı sunan merkezden yararlanmak isteyen öğrenciler için tüm detaylar düşünüldü. Kişisel Gelişim Merkezi içinde kütüphane, kafeterya, etüt salonu veson model bilgisayarların bulunduğu teknoloji salonu bulunuyor.

“Demetevler Mahallesi Prof. Dr. Turan Güven Caddesi No: 72/1A Yenimahalle” adresinde yer alan Cemre Parkı içine kurulan merkezden yararlanmak isteyen Başkentli lise ve üniversite öğrencileri hem ders çalışabilecek hem de yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşme imkanı bulacak.

ABB’den “Kişisel Gelişim Merkezi”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.