Adalet Bakanı Tunç, Tekirdağ’da ziyaretlerini sürdürüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tekirdağ programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Tunç, Tekirdağ’da ziyaretlerini sürdürüyor
Yayınlama: 06.09.2024
2
A+
A-

Adalet Bakanı Tunç, Tekirdağ'da ‘AK Parti Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Tekirdağ'da ve Türkiye'nin dört bir yanında yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini ve hedefleri konuştuklarını belirten Bakan Tunç, “Samimi, liyakatli, gayretli ve Türkiye sevdalısı kadrolara sahip AK Parti olarak son 22 yıldır olduğu gibi aziz milletimiz için ter dökmeye devam edeceğiz. Daima demokrasinin, milli iradenin yanında durmayı sürdüreceğiz. 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturuyla durmaksızın çalışacak, Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Daha sonra Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi, düzenlenen törenle hizmete açan Bakan Tunç, “Tekirdağ’ın yanı sıra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerimizdeki vatandaşlarımıza hizmet verecek Bölge Adliye Mahkemesi ile davalar, İstanbul’a gitmeden daha kısa sürede sonuçlanacak. Adalete erişimi kolaylaştıran, adaletin makul sürede tecelli etmesine katkı sunan Tekirdağ Bölge Adliye Mahkememizin şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Tunç, hukukun üstünlüğü ilkesinden hiçbir zaman taviz vermeden adalet hizmetlerinin etkinliğini ve sunumunun kalitesini artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Tekirdağ programına Valilik ziyaretiyle devam eden Adalet Bakanı Tunç, “Güzel şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık, yatırım planlamaları ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.

Ardından vatandaşlarla bir araya gele Tunç, “Taleplerini dinledik, hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Güler yüzlü Tekirdağlı hemşehrilerime samimiyetleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.