Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, radyo programının konuğu oldu

Afyonkarahisar, 28 Eylül (Hibya) – Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali kapsamında şehre gelen Alem FM Radyosu’na konuk oldu.

Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, radyo programının konuğu oldu
Yayınlama: 28.09.2024
0
A+
A-

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Yiğitbaşı, 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali kapsamında şehre gelen Alem FM Radyosu’nda hafta içi her sabah dinleyicilerle buluşan Fatih Yıldırım ve Umut Bezgin’in programına konuk oldu.

Programda, Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeli, zengin mutfağı ve keşfedilmeye değer tarihi ile doğal güzellikleri üzerine sohbet eden Yiğitbaşı, şehrin sahip olduğu değerlerin tanıtımının önemine vurgu yaptı.

Vali Yiğitbaşı, canlı yayın sırasında alışveriş merkezine gelen vatandaşlarla da etkileşimde bulunarak, dinleyicilere Afyonkarahisar’ın güzelliklerini keşfetmeleri için davet etti.

Gastro Afyon Festivali’nin, yerel lezzetlerin yanı sıra, şehrin turizm hedeflerine katkı sağlamak adına büyük bir fırsat sunduğunu dile getiren Yiğitbaşı, herkesin bu lezzet yolculuğuna katılmasını teşvik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.