Akar ve Büyükkılıç’tan OSB’ye ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OBS) iş insanları ve sanayicilerle buluştu.

Akar ve Büyükkılıç’tan OSB’ye ziyaret
Yayınlama: 22.09.2024
2
A+
A-

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ve sanayicilerle buluşarak istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Büyükkılıç ve Akar, daha sonra KİM Teknoloji Fabrikası ve Mitsan Sünger Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç ve Akar’a, ziyaretlerinde, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Büyükkılıç, Akar ve beraberindeki heyet İlk olarak Hürmetçi’de iş insanları ile bir araya geldi. Burada, iş insanları ile üretim ve istihdama yönelik değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Daha sonra, Başkan Büyükkılıç ve Akar, savunma sanayisinde Türkiye’nin ve Kayseri’nin önemli üretim merkezlerinden biri olan KİM Teknoloji Fabrikasını ziyaret etti.

KİM Teknoloji Fabrikası ziyaretinde, Büyükkılıç ve Akar’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ile teşkilat mensupları eşlik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.