Akıllı BALKART uygulamasının yeni tarifeleri açıklandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BTT AŞ, Aylık Abonman Akıllı BALKART uygulamasıyla öğrenciler, 3 tip olarak ayrılan abonman tarifelerininden faydalanabiliyor.

Akıllı BALKART uygulamasının yeni tarifeleri açıklandı
Yayınlama: 09.09.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Balıkesir Toplu Taşıma AŞ (BTT) Aylık Abonman Akıllı BALKART Uygulaması için öğrenciler, ekstra kart ücreti ödemeden ellerindeki mevcut Akıllı BALKART’ı ile beraber il geneli Akıllı BALKART Yükleme ve Satış Merkezlerinden abonman biniş adedi yükleyerek toplu taşıma araçlarından daha uygun bir tarifeyle yararlanabiliyor. Biniş hakkı biten kartlarda kullanım süresi beklemeden yenileme yapılabilecek.

Öğrencilere özel abonman tarifeleri şu şekilde:

Abonman Tip 1: 30 gün boyunca şehir içi otobüs ve kampüs hattında 50 biniş, Merkez Taksi dolmuş ve Minibüs hattında 25 biniş yapma imkanı sağlanacak. Şehir içi otobüs hatlarında 3 TL indirim, şehir içi minibüs, taksi-dolmuş 0,50 TL indirim, Kampüs hatlarında 3 TL indirim, şehir içi otobüs ve Kampüs hatlarında aktarma fırsatı olacak.

Abonman Tip 2: 30 gün boyunca şehir içi otobüs ve Kampüs hattında 80 biniş, merkez taksi dolmuş ve minibüs hattında 40 biniş yapma imkânı sağlanacak. Şehir içi otobüs hatlarında 3 TL indirim, şehir içi minibüs, taksi-dolmuş 0,50 TL indirim, Kampüs hatlarında 3 TL indirim, şehir içi otobüs ve Kampüs hatlarında aktarma fırsatı olacak.

Abonman Tip 3: 30 gün boyunca şehir içi otobüs ve Kampüs hattında 100 biniş, merkez taksi dolmuş ve minibüs hattında 50 biniş yapma imkanı sağlanacak.Şehir içi otobüs hatlarında 3,25 TL indirim, şehir içi minibüs, taksi-dolmuş 1 TL indirim, Kampüs hatlarında 3,25 TL indirim, Şehir içi otobüs ve Kampüs hatlarında aktarma fırsatı olacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.