Al Malki, ‘Filistin’in İyileşmesi ve Direnci’ konulu çalıştaya katıldı

Brussels, 16 Eylül (Hibya) – Katar Devleti’nin Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) nezdindeki Büyükelçisi Abdulaziz bin Ahmed Al Malki, ‘Filistin’in İyileşmesi ve Direnci’ konulu çalıştayda yer aldı.

Al Malki, ‘Filistin’in İyileşmesi ve Direnci’ konulu çalıştaya katıldı
Yayınlama: 16.09.2024
2
A+
A-

Katar Devleti'nin Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) nezdindeki Büyükelçisi Abdulaziz bin Ahmed Al Malki, Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen 'Filistin'in İyileşmesi ve Direnci' konulu kapsamlı çalıştaya katıldı.

Çalıştaya, Avrupa tarafından Avrupa Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Müzakereleri Genel Müdürlüğü Başkanı Jan Koopman, Filistin tarafından ise Filistin Planlama ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Wael Zakout başkanlık etti.

Çalıştaya, Avrupa Birliği Üye Devletleri, G7 ve Arap Devletleri temsilcilerinin yanı sıra Avrupa Yatırım Bankası, Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası da katıldı. Çalıştayda Filistin Yönetimi'nin reform planı, mali zorluklarla başa çıkmak için ortak çabalar, uzun vadeli iyileşme ve direnç planının hazırlanması konuları ele alındı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.