Altay: Cumhurbaşkanımıza ve Tarım Bakanımıza teşekkür ediyorum

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, suyu merkeze alan, çiftçileri ve tarımsal üretimi daha fazla destekleyen tarımda yeni dönem projeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkür etti.

Altay: Cumhurbaşkanımıza ve Tarım Bakanımıza teşekkür ediyorum
Yayınlama: 07.09.2024
1
A+
A-

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tarımda Yeni Dönem: Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli” konulu proje dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkür etti.

Başkan Altay, iklim değişikliği, nüfus artışları, doğal afetler, göç, gıda temini, jeopolitik riskler ve daha birçok konunun tarımsal üretim üzerinde önemli bir etkisinin olduğunu belirterek, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu risklere; sürdürülebilir, verimli, kaliteli, kayıtlı ve yatırım yapılan bir sektörle, üretim gücüyle cevap verecek olmasının büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

Altay, “‘Su’yu merkeze alarak hayata geçirilen ‘Tarımda Yeni Dönem’ için Tarım ve Orman Bakanı’mız İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ediyorum. Çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.