Ankara Kent Konseyi, temsilcilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile beraberindeki heyet, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Yalçın’ı makamlarında ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi, temsilcilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor
Yayınlama: 05.06.2024
0
A+
A-

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile beraberindeki heyet Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Yalçın’ı makamlarında ziyaret etti.        

Haymana Belediyesinde gerçekleşen ziyarette AKK Halil İbrahim Yılmaz, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’a AKK yürütme Kurulu üyeleri ve Çalışma Grubu sözcülerini tanıtarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde elde ettiği başarılardan dolayı Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’u tebrik ederek sözlerine başlayan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ‘‘Türkiye’de 2005’te başlayan süreç 2006’dan bu yana kanunlaştı, Belediyeler Kanunu’nda var ama Ankara örneğinin bu kadar güçlü olmasının nedeni Büyükşehir Belediye Başkanı’nın o hiyerarşinin dışındaki kentteki bütün dinamikleri kent yönetime katma iradesinden kaynaklanıyor.'’ dedi. 

Ankara Kent Konseyi, temsilcilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor

Beşikçioğlu’na AKK tarafından gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Halil İbrahim Yılmaz, yeni dönemde kültür sanat konularında Etimesgut Belediyesiyle birlikte iş birliği yapmak istediklerini iletti. 

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, bileşenleri ve üyeleri ile birlikte AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi, temsilcilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.