Badur: Çağdaş eğitim vazgeçilmez bir öğedir

Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanvekili – Genel Sekreter ve Hukuk Danışmanı Av. Nilüfer Badur, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Badur: Çağdaş eğitim vazgeçilmez bir öğedir
Yayınlama: 09.09.2024
4
A+
A-

Av. Nilüfer Badur, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve sevinci içinde olduklarını belirterek, “Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

Okulun, bireyleri hayata hazırlayan ve toplumun gelişimine katkı sağlayan en önemli kurum olduğuna dikkati çeken Badur, eğitim sürecinde gösterilen başarıların hayatın temelini oluşturduğunu ifade etti.

Badur, çağdaş eğitimin, toplumsal yaşamın biçimlendirilmesinde ve geleceğe yönelik adımların atılmasında vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getirerek, “Sağlam temeller üzerine kurulan bir eğitim, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için temel koşuldur. Eğitim yolculuğunda çocuklarımıza zihin açıklığı, öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Bizler, daima eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni eden Badur, tüm eğitim camiasına sevgi ve saygılarını sunarak mesajını sonlandırdı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.