Bakan Bak ve TFF Başkanı Büyükekşi, Varşova Büyükelçiliği’nde ağırlandı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Polonya ile 31 yıl aradan sonra karşılaşacak olan Türkiye A Milli Takımının maçı öncesi Varşova Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

Bakan Bak ve TFF Başkanı Büyükekşi, Varşova Büyükelçiliği’nde ağırlandı
Yayınlama: 10.06.2024
4
A+
A-

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Polonya ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Takımının maçı öncesi Varşova Büyükelçiliği'ne ziyarette bulundu.

T.C. Varşova Büyükelçisi Rauf Alp Denktaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra TFF 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Kulüp Lisans İşleri ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Mali İşlerden ve Yeni Teknolojilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kalkandelen de katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi misafirperverlikleri nedeniyle Varşova Büyükelçisi Rauf Alp Denktaş'a teşekkür ederek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte A Milli Takım formasını takdim etti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.