Bakan Bolat, Merter’e Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Merter Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) tarafından düzenlenen Merter’e Değer Katanlar Ödül Töreni’nde yer aldı.

Bakan Bolat, Merter’e Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı
Yayınlama: 04.10.2024
1
A+
A-

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Merter Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) tarafından düzenlenen Merter’e Değer Katanlar Ödül Töreni’nde hazır giyim, tekstil ve moda sektörlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Türkiye'nin tekstil, konfeksiyon, deri ve deri mamulleri sektöründe yüzde 3’lük payı ile dünya ihracatında 8’inci sırada yer aldığını belirten Bolat, “İhracata dayalı büyüme modelinde tekstil, hazır giyim, deri ve deri mamulleri sektörlerimiz lider sektörlerden biri olarak öne çıkmakta ve geçen yıl 34 milyar doların üzerindeki ihracat başarısıyla ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

Bakan Bolat, Ticaret Bakanlığı olarak ihracat pazarındaki payı artırma noktasında sektöre desteğin tam olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Türkiye’mizin üretim-istihdam-ihracat odaklı politikasına önemli katkılar sağlayan sektörümüze teşekkür ediyor, MESİAD’ın 30. yılı dolayısıyla düzenlenen organizasyonda ödül alan firma ve temsilcilerini tebrik ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.