Bakan Bolat’tan Akçakale Gümrük Kapısı’na ziyaret

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Şanlıurfa programı kapsamında Akçakale Gümrük Kapısı’nı ziyaret ederek gümrükteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Bolat’tan Akçakale Gümrük Kapısı’na ziyaret
Yayınlama: 12.09.2024
3
A+
A-

Ticaret Bakanı Bolat, Ceylanpınar Gümrük Kapısı’nın açılışının ardından Eski Adalet Bakanı ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Hikmet Başak, Mehmet Faruk Pınarbaşı ile Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı İlhami Günbegi ile birlikte Akçakale Gümrük Kapısı'nı ziyaret ederek gümrükteki çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını açıkladı.

Gümrük müdürlüklerinin, vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için azimle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bakan Bolat, şunları ifade etti:

“Akçakale Gümrük Kapısı’ndaki ziyaretimizin ardından Akçakale Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldık. Gümrük kapılarımızda vazifelerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma ve Akçakale Belediye Başkanımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.