Bakan Güler: Terör örgütünün en ufak bir şekilde kıpırdanmasına izin vermeyeceğiz

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt’ta konuşlu 17’nci Komando Tugay Komutan Yardımcılığındaki inceleme ve denetlemelerin ardından Mehmetçiklerle bir araya geldi.

Bakan Güler: Terör örgütünün en ufak bir şekilde kıpırdanmasına izin vermeyeceğiz
Yayınlama: 16.09.2024
4
A+
A-

Askerlere hitaben bir konuşma yapan Bakan Yaşar Güler şunları söyledi:

“Yeni kışlamızla birlikte siz vefakar personelimize, en iyi imkanları sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni kışlamız; içerisinde yer alan komando taburu, topçu taburu, komutan yardımcılığı ve lojistik destek komutanlığı binaları ile konferans salonu, enerji ve ısı yönetimi, arıtma tesisi, cami ve açık garaj gibi çok sayıda bina ve yapı ile en modern teknolojiye sahiptir. Sağlanan yeni fiziki imkanlarla, sizlerin görev ve sorumluluklarınızı çok daha iyi şartlarda yerinize getireceğinize ve komando olmanın şanına yaraşır şekilde Türk Silahlı Kuvvetlerimize nice müstesna katkılar sağlayacağınıza inanıyorum.”

 Türk Silahlı Kuvvetlerimnin, yurt içinde ve sınır ötesinde yeni destanlar yazarken, 17’nci Komando Tugayına bağlı Komando Taburlarının da Fırat Kalkanı Harekatı alanında büyük bir özveriyle ve kahramanca görev yaptığını belirten Bakan Güler, “Nitekim icra ettiğimiz başarılı operasyonlarla, terör örgütünün belini kırdık. Terör örgütünün en ufak bir şekilde kıpırdanmasına izin vermeyeceğiz. Bu amaçla, gözümüzün değmediği ve ayağımızın basmadığı alan bırakmayarak terör bataklığını kurutacak ülkemize, milletimize ve komşularımıza tehdit oluşturan terör örgütünün kökünü kazıyacağız. Son çırpınışlarını veren teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir.” açıklamasını yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.