Başkan Altay’dan Konya Yarı Maratonu’na davet

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 26 Mayıs Pazar günü 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek Uluslararası Konya Yarı Maratonuna tüm sporseverleri davet etti.

Başkan Altay’dan Konya Yarı Maratonu’na davet
Yayınlama: 20.05.2024
3
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 3. Uluslararası Konya Yarı Maratonunun 26 Mayıs Pazar günü düzenleneceğini hatırlattı.

Sağlıklı yaşamı ve sporu teşvik etmek amacıyla düzenledikleri spor etkinliğinde katılımcıların geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Konya’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı bulacağını kaydeden Başkan Altay, “Kayıt ücretlerini bu yıl da SOBE, DOSD ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ne aktaracaktık fakat Gazze’de yaşananlardan dolayı bu yıl tüm gelirlerimizi Gazze’deki kardeşlerimizin ihtiyacını gidermek için kullanacağız. Böylece tüm katılımcılar iyilik hareketinin bir parçası olacak. Ben, tüm sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu’na kayıt yaptırarak bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay’dan Konya Yarı Maratonu’na davet

Spor Konya Projesi kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek organizasyon; 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünde saat 9.10’da Yarı Maraton’a; 9.15’te 10 Kilometre Koşusuna start verilecek. Halk Koşusu ise saat 13:30’da Kültürpark önünden başlayacak.

Başkan Altay’dan Konya Yarı Maratonu’na davet


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.