Başkan Aras: Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların taleplerini dinlediklerini ve vatandaşların hayatını kolaylaştıracak hizmetleri uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aras: Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmıyoruz
Yayınlama: 06.06.2024
4
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’a diğer ilçeler ve havalimanlarından toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayan yolcuların doğrudan şehir merkezine ulaşmaları amacıyla,  vatandaşların talebine karşılık vererek, eski otogarın yeniden faaliyete aldı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), ilçeye seferi bulunan Özel Toplu Taşıma Araçlarının güzergah başlangıç ve bitiş noktasını yeniden Bodrum eski otogarı olarak belirledi.

Başkan Aras: Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmıyoruz

Yeni düzenlemeyle MUTTAŞ ve HAVAŞ araçları da eski otogarı kullanarak havalimanına ulaşım sağlayan yolcuların da aktarma yapmadan direkt merkeze ulaşmaları sağlanacak.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Aras, “Vatandaşlar ve esnaflarımızdan talepler aldık. Konuyu değerlendirdik ve yeni bir düzenleme yaptık. Artık Bodrum’a diğer ilçelerden gelen ÖTTA’lar aktarma olmadan güzergahlarını eski otogarda tamamlayacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor,  vatandaşlarımızın  hayatını kolaylaştıracak hizmetleri uygulamaya devam edeceğiz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.