Başkan Aydın: Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın ülke genelinde başlattığı “Her Daim Birlikte, Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Bursa’da düzenlenen il buluşmasına katıldı.

Başkan Aydın: Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır
Yayınlama: 16.09.2024
1
A+
A-

AK Parti İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen program, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa milletvekilleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu (STK) üyesini bir araya getirdi. Buluşmada geçmişten geleceğe Türkiye konuşuldu.

Başkan Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada, “Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye birçok alanda ilkleri görmüştür. Modern belediyecilik anlayışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize hediye ettiği bir yerel yönetim modelidir. Eminim Türkiye’nin geleceği geçmişinden çok daha güzel olacaktır.” dedi.

Başkan Aydın: Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır

Daha güzel bir Orhangazi için çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Başkan Aydın, ilçede birçok yeni planlamanın hayata geçirilmesi için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını vurguladı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.