Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Mihraplı Kent Parkı’nda vatandaşlarla birlikte sabah yürüyüşü yaptı.

Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu
Yayınlama: 16.09.2024
1
A+
A-

Bursa Mihraplı Parkı’nda bir hafta boyunca sabah yürüyüşleri, güvenli bisiklet ve e-skuter sürüş eğitimi, voleybol, mini golf, çocuk survivor parkuru, okçuluk, satranç ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

Hafta kapsamında Atatürk Caddesi’nde ‘Arabasız gün etkinliği’, Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya’da ‘Yeşile pedalla bisiklet turu’, Merinos’ta ‘Bursa'da paylaşımlı kamusal alanlarda şehri birlikte yaşayalım’ temalı panel düzenlenecek.

Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki ilk programa katılarak sabah yürüyüşü yaptı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Bozbey, yürüyüşün ardından bisiklet ve skuter kullandı.

Başkan Bozbey, sabah sporuna katılanlara yeşil elma ikram etti. Avrupa Hareketlilik Haftası’nı Bursa’da çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını söyleyen Başkan Bozbey, tüm Bursalıları da programlara davet etti.

Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu

Sağlıklı bir yaşamın nasıl sürdürüleceğinin bir hafta boyunca uzmanlar tarafından anlatılacağını belirten Başkan Bozbey, “Sağlığımızı korumak ve sağlıklı yaşamak zorundayız. Havamızın ve çevremizin temiz olması için bisiklet kullanımını özendirmek, e-skuter gibi çevreci ulaşım araçlarını kullanmak, yürüyüşler yapmak, sağlıklı yaşamak zorundayız.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.