Başkan Büyükkılıç, BM Toplantısı’nda Kayseri’yi temsil etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul’da düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) Habitat Dünya Şehirler Günü Zirvesi’ne katıldı.

Başkan Büyükkılıç, BM Toplantısı’nda Kayseri’yi temsil etti
Yayınlama: 31.10.2023
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Nevmekan Sahil’de gerçekleşen Birleşmiş Milletler (BM) Habitat Dünya Şehirler Günü Zirvesi’ne 140'tan fazla ülkeden devlet başkanları, bakanlar ve Türkiye’den sayılı belediye başkanları katıldı.

Kayseri’yi temsilen BM Habitat Dünya Şehirler Günü Zirvesi’ne konuşmacı olarak davet edilen Başkan Büyükkılıç, spordan sağlığa, tarımdan hayvancılığa, eğitimden kentsel dönüşüme kadar birçok alanda Kayseri’de yaptıkları şehircilik faaliyetleri ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, Birleşmiş Milletler yetkililerine Anadolu’nun parlayan yıldızı, medeniyetler şehri Kayseri’yi anlattı.

Üsküdar Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen zirvede konuşan Başkan Büyükkılıç, “İstanbul bizim için çok önemli, bunu söylemeye bile gerek yok. Boğazın incisi bu güzel şehrin içerisinde de Üsküdar’ımızın ayrı bir yeri var. O açıdan burada bulunmak bizi keyiflendiriyor.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, BM Toplantısı’nda Kayseri’yi temsil etti


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.