Başkan Büyükkılıç, ERÜ’de 15 Temmuz konulu konferans ve törene katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen “15 Temmuz: Milletin Zaferi ve Fetö Terör Örgütü” konulu konferansa ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni’ne katıldı.

Başkan Büyükkılıç, ERÜ’de 15 Temmuz konulu konferans ve törene katıldı
Yayınlama: 15.07.2024
2
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi tarafından “15 Temmuz: Milletin Zaferi ve Fetö Terör Örgütü” konulu konferans ve konferansın ardından ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan “15 Temmuz: Milletin Zaferi ve Fetö Terör Örgütü” konulu konferansta, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilmi Demir, 15 Temmuz darbe girişimi, girişim sonrası Türk milletinin zaferi ve FETÖ hakkında bilgiler aktardı.

Konferansı değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milletin Zaferi ve FETÖ Terör Örgütü konulu konferansa katıldık. Bu anlamlı etkinlikte milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha hatırlatan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilmi Demir hocamıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, ERÜ’de 15 Temmuz konulu konferans ve törene katıldı

“15 Temmuz: Milletin Zaferi ve Fetö Terör Örgütü” konulu konferansın ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Şehitler Caddesi 15 Temmuz Anıtı önünde düzenlenen programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni’ne katılarak, 15 Temmuz şehitlerimiz anısına hazırlanan serginin açılışını gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, “Bu memleket bizim, bu tarih bizim, bu bayrak bizim. Bunlara sahip çıkmamız için de güçlü olmamız lazım. Çalışacağız ve inşallah büyük ve güçlü Türkiye’ye ulaşacağız.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, ERÜ’de 15 Temmuz konulu konferans ve törene katıldı


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.