Başkan Büyükkılıç’a, Gastronomi Günleri’nde duayen ödülü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin gastronomisine sağladığı katkılardan dolayı Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından Kayseri’nin gastronomi alanındaki duayeni ilan edildi.

Başkan Büyükkılıç’a, Gastronomi Günleri’nde duayen ödülü
Yayınlama: 04.10.2024
0
A+
A-

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim günleri arasında yapılacak olan 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, törende Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından Kayseri’nin gastronomi alanındaki duayeni ilan edildi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Genel Başkanı Açıköz, Başkan Büyükkılıç’a, Kayseri gastronomisi ile ilgili hizmetlerinden dolayı, aşçılıkta duayen ustalara takdim edilen mesleğin regalyesini takdim etti.

Açıkgöz, “Bizi meslekte yetiştiren, yetiştirdikten sonra da köşesine çekilmeyip, nefesleri ile olduğumuz her yerde dualarıyla bizlerle birlikte olan duayen ustalarımıza vermiş olduğumuz mesleğin ragalyesi, siz Kayseri’nin gastronomi alanındaki duayenimizsiniz. Türkiye Aşçılar Federasyonu olarak Kayseri bölgemizin regalyesini takıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç ise “Bu işte biz de varız. Teşekkür ediyorum. Tavsiyelerinize dikkat edeceğiz. Burada en büyük etkinliği yapacağız” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.