Başkan Büyükkılıç’tan ilçelerle değerlendirme toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özvatan ve Sarıoğlan Belediye Başkanları ile bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç’tan ilçelerle değerlendirme toplantısı
Yayınlama: 28.08.2024
2
A+
A-

Kırsal ilçelerde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile çalışmaların masaya yatırıldığı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın başkanlığındaki toplantıya, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ın yanı sıra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Yavuz Çağan, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay, KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevket Taş ile müdürler katıldı.

KASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Büyükkılıç, dayanışma içerisinde yapılmış hizmetleri ve yapılacak hizmetleri değerlendirme imkanı bulduklarını ifade ederek şunları aktardı:

“Bugün, belediye başkanlarımız ile genel sekreterimiz, genel müdürlerimiz, ilgili daire başkanlarımızla dayanışma içerisinde yapılmış hizmetleri ve yapılacak hizmetleri değerlendirme ortamı, imkânı bulduk. Ben tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bizimle uyum içerisinde çalışmalara destek veren ve beldesine, ilçesine hizmet etmek isteyen değerli başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade ediyor, kendisine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.”

Başkan Büyükkılıç’tan ilçelerle değerlendirme toplantısı

Kaynakları en verimli şekilde kullanacaklarının altını çizen Başkan Büyükkılıç, “İnşallah kaynaklarımızı en verimli, ivedi şekilde yapılacak hizmetlere öncelik vermek suretiyle hayata geçirecek bir yaklaşım sergiliyoruz. Bizlerle uyum içerisinde çalışan bu güzel ekibe tekrar hoş geldiniz diyor, uyum kültürünün en güzel örneğini sergiledikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yapılacak çalışmaların da bizleri seven, seçen hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantıda, Özvatan ve Sarıoğlan ilçesinde yapılacak çalışmalar enine boyuna masaya yatırıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.