Başkan Şahin, ÇHDF yöneticileriyle buluştu

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu (ÇHDF) meclis toplantısına katıldı.

Başkan Şahin, ÇHDF yöneticileriyle buluştu
Yayınlama: 07.10.2024
1
A+
A-

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu’nun meclis toplantısı, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde bulunan Anadolu sofrasında gerçekleşti.

Mamak 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde gerçekleştirilen ÇHDF meclis toplantısına, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, CHP İl Başkanı Ümit Erkol, Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldılar. ÇHDF Meclis Başkanı Dr. Atila Ilıman ve ÇHDF Genel Başkanı Av. Özgür Ardıç'ın açılış ve bilgilendirme konuşmalarıyla başlayan toplantıda federasyona üye köy dernek başkanları da katıldı.

Başkan Şahin, ÇHDF yöneticileriyle buluştu

Çorum derneklerinin birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesi, sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması, gençlerin ve kadınların katılımının teşvik edilmesinin görüşüldüğü toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Şahin, yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine dikkat çekti. Bu işbirliğinin, toplumsal dayanışmayı artıracağını ve etkin projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunacağını vurguladı.

Şahin, Mamak’a hizmet etmenin kendisi için bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “Mamak’ta yaşayan bir Çorumlu olarak, Mamak’a hizmet etmekten gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.