Başkan Yele, zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi

Yalova, 26 Eylül (Hibya) – Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi.

Başkan Yele, zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi
Yayınlama: 26.09.2024
2
A+
A-

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi.

Organizasyona katılan Başkan Yele, engellilerin sosyal hayatta daha fazla yer almasını desteklediğini belirterek, bu anlamlı organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Başkan Yele, “Bu tür buluşmaların sadece bir yemek paylaşımından ibaret olmadığını düşünüyorum. Birlikte geçirdiğimiz bu değerli anlar, dayanışmanın gücünü ve engelleri aşma konusundaki inancımızı pekiştiriyor. Organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Engelli bireylerin toplumsal hayatta daha fazla yer almasına yönelik farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Sade Kebap İşletmecisi Metin Sade ise, zihinsel engelliler için bu çalışmayı gönülden yaptıklarını belirtti. Sade, sosyal sorumluluk ve farkındalığın bu tür etkinliklerle daha da yaygınlaşacağını ifade etti.

     


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.