Bayram tatilinin birinci günü trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin birinci gününde 852 trafik kazası meydana geldiğini ve 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bayram tatilinin birinci günü trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 16.06.2024
1
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı Tatilinde Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için gerekli önlemleri aldığı ve denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünü belirtti.

Yerlikaya, bayram tatilinin birinci günü olan 15 Haziran Cumartesi günü 24 saatlik sürede 852 trafik kazası meydana geldiğini 5 vatandaşın hayatını kaybettiğini bin 421 vatandaşın ise yaralandığını açıkladı.

Denetimler hakkında bilgiler veren Yerlikaya, 407 bin 731 aracın denetlendiğini, 24 bin 357 araca hız ve radar işlemi, 42 bin 720 araca ise diğer işlemlerin yapıldığını kaydetti.

Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Bakan Yerlikaya “Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için yolun sonu bayram olsun” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.