BNP Paribas Cardif Türkiye’den “Kazançlı Yarınlar” ile sağlığa değer katan kampanya

BNP Paribas Cardif Türkiye, prim iadesi ve vergi avantajıyla öne çıkan “Kazançlı Yarınlar” sigortasına özel olarak, müşterilerinin sağlığına değer katan bir kampanya başlattı. “Kazançlı Yarınlar” sigortası yaptıranlara, 16 Eylül – 15 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında sağlık asistans paketi hediye ediliyor.

BNP Paribas Cardif Türkiye’den “Kazançlı Yarınlar” ile sağlığa değer katan kampanya
Yayınlama: 02.10.2024
4
A+
A-

BNP Paribas Cardif’in “Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası”nı yaptıranlar, hayatın risklerine karşı kendilerini ve ailelerini güvence altına alırken, ödedikleri primleri Gelir Vergisi Kanunu'nda belirtilen limitler dahilinde gelir vergisi matrahlarından düşebiliyor. BNP Paribas Cardif Türkiye’nin “Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası” tüm avantajlı koşulları bir arada bulunduruyor.

Sağlık asistans paketi kampanyası hangi hizmetleri içeriyor?

BNP Paribas Cardif Türkiye'in “Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası”na özel olarak başlattığı ve 16 Eylül – 15 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyası ile yeni ürün satışı yapılan müşterilere, ürün satın alma tarihinden itibaren 6 ay süre geçerli olmak üzere kullanabilecekleri kapsamlı bir sağlık asistans paketi hediye ediliyor. Sağlık paketi içerisinde yer alan ve ücretsiz olarak faydalanılabilen hizmetler; 6 kez online doktor danışmanlığı, 6 kez online diyetisyen danışmanlığı, 6 kez online psikolojik danışmanlığı, acil sağlık, acil kara ambulans hizmetini ve mini check-up kontrolünü kapsıyor.

“Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası”ndan kimler, nasıl yararlanabilir?

“Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası”nın süresi tercihe göre 10 yıl ya da 12 yıl olarak belirlenebiliyor. Sigortalının yaşı ile sigorta süresinin toplamının ise en fazla 75 olması gerekiyor. Dolayısıyla, 18-65 yaşları arasındakiler 10 yıllık poliçeden, 18-63 yaşları arasındakiler de 12 yıllık poliçeden yararlanabiliyor.

“Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası” çözümünde ödemeler aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık seçeneklerle gerçekleştiriliyor. Ödeme periyoduna göre aylık en az 40 USD ödenerek bu çözümden faydalanmak mümkün. Sigorta prim ödemeleri ve bu poliçeye bağlı her türlü tazminat ödemeleri, dövize endeksli olarak hesaplanıyor. Primler, tahsilatın veya ödemenin yapıldığı gündeki T.C. Merkez Bankası ABD Doları efektif satış kuru esas alınarak, TL karşılığı olarak tahsil ediliyor veya ödeniyor. Poliçe sahipleri, ilk yıl primleri ödedikten sonra ara verme (tenzil) veya poliçeden ayrılma hakkını (iştira) kullanılabiliyor. Ara verilen poliçelerde yaşam ve vefat teminatları, prim ödemesi yapılan süreye göre yeniden hesaplanıyor.

“Kazançlı Yarınlar Prim İadeli Hayat Sigortası” Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubelerinden ve BNP Paribas Cardif Türkiye acentelerinden temin edilebiliyor. Poliçe sahipleri ödedikleri primleri, Gelir Vergisi Kanunu'nda belirtilen limitler dahilinde, gelir vergisi matrahlarından da indirebilme hakkına sahip. Ödenen primlerin tamamı, poliçe sahibinin brüt gelirinin yüzde 15'ini ve brüt asgari ücretin yıllık tutarını aşmamak kaydıyla vergi matrahından düşebiliyor ve bu şekilde vergi dilimine göre değişen oranlarda vergi avantajı sağlanıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.