Bremenli gençler İzmir’i gezdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bremen ortaklığında yapılan Kardeş Kentler Birliği projesi, Bremen ve İzmirli gençleri buluşturdu. Bremen Senato Şansölyeliği’nin finansal sorumluluğunu üstlendiği projeyle 10 kişilik Bremen heyeti İzmir’e geldi.

Bremenli gençler İzmir’i gezdi
Yayınlama: 29.06.2024
3
A+
A-

Ziyarette Bremen Senato Şanşölyeliği Bremen-İzmir Kardeş Kent İlişkileri Koordinatörü Abdulmuhsin Daş ve Bremen Senato Şanşölyeliği Bremen-İzmir Kardeş Kent İlişkileri Gönüllüsü Ferhat Orhun Uyar, Başkan Tugay’a plaket takdim etti.  

Proje kapsamında 2025 yılında da İzmirli gençler Bremen’e ziyarette bulunacak.

Bremenli gençler İzmir’i gezdi

Proje, Bremen ve İzmir'deki gençlerin siyasi ve sosyal katılımını, demokratik karar alma süreçlerine ilişkin farkındalığı ve bağlılığı güçlendirmeyi amaçlıyor. Etkinlikler, iki kent arasında kalıcı bir anlayış ve iş birliği köprüsü kurarak gençlerin katılımını yoğunlaştırmak ve kardeş kent ilişkisini güçlendirmek amacıyla yapıldı.

Bir haftalık programda ilçe belediye ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan atölye ve etkinliklere katılan gençler, İzmir’in tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı buldu. Tarihi Saat Kulesi ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı gezen Bremenli gençler, İzmir’i çok beğendiklerini ifade etti.   


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.