Brent analizi

Petrolün hafta içerisinde gerçekleştirdiği fiyatlamalara baktığımızda hafta ortasına kadar kademeli düşüşlerin yaşandığı ve bu düşüşler ile son 4 ayın en düşük seviyelerinde fiyatlamaların gerçekleştiği görülüyor.

Brent analizi
Yayınlama: 07.06.2024
3
A+
A-

Petrolün hafta içerisinde gerçekleştirdiği fiyatlamalara baktığımızda hafta ortasına kadar kademeli düşüşlerin yaşandığı ve bu düşüşler ile son 4 ayın en düşük seviyelerinde fiyatlamaların gerçekleştiği görülüyor. Hafta ortasından itibaren ise toparlanma hareketleri yaşandı. Piyasalar St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu’nu takip etti. 

Bu forumda konuşan OPEC Genel Sekreteri Gays; 2024’te küresel petrol talebinin günlük 2.2 milyon varil artmasını beklediklerini dile getirdi. Yeni günde piyasalar 15:30’da ABD kanadından gelecek olan ekonomik verileri takip edecek. Tarım Dışı İstihdam verisi ile birlikte küresel bazda volatilite artacaktır. Crude ürününü teknik olarak inceleyecek olursak 76.60 – 78.47 – 80.55 seviyeleri direnç noktaları olarak; 74.23 – 72.61 – 71.34 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.

Kaynak İnfo Yatırım


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.