BUSMEK’te yeni dönem kayıtları başladı

Bursa’da yüz binlerce kişiyi ücretsiz sanat ve meslek eğitimleriyle buluşturan BUSMEK’te yeni eğitim dönemi ön kayıtları başladı.

BUSMEK’te yeni dönem kayıtları başladı
Yayınlama: 12.09.2024
3
A+
A-

BUSMEK’te yeni eğitim dönemi ön kayıtları başladı. Dersler ise 7 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Kurs merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adayları, busmek.bursa.bel.tr adresindeki ‘Online Başvuru’ kısmına tıklayarak başvuru yapabilecek.

Ön kayıt için kursiyerlerin, TC kimlik numaralarını girerek, ilgili tüm seçenekleri hatasız ve doğru bir şekilde doldurması gerekiyor. Bilgileri hatalı olan kursiyerlerin kayıtları geçersiz sayılacak. Ayrıca Merinos Yönetim Merkezi’nden veya 0224 254 30 30 numaralı telefon ile eğitimler ve başvurular hakkında bilgi alınabilir. Kontenjanı dolan bazı branşlarda (kurs bitiş tarihine göre) yeni gruplar açılacak. 

Bir eğitim dönemi içerisinde en fazla 3 kursa gitme şansı bulunuyor. İlk aşamada günü ve saatleri çakışmadığı sürece iki farklı branşa aynı anda gidilebilecek. İki branştan birisi bittiğinde üçüncüye de başvurulabilir. Ayrıca ikinci ve üçüncü başvurular internetten değil, bizzat kurs merkezine giderek yapılabilecek.

Başvuru sıralaması uygun olduğunda, branş öğretmeni ile ön görüşme yapılabilmesi için cep telefonuna SMS gönderiliyor. SMS gönderildiği halde mesajda yer alan tarih ve saatte ön görüşmeye gidilmediği takdirde kayıt otomatik iptal ediliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.