Büyükkılıç: Milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynayacağı karşılaşmayı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde dev ekranda yayınlayacaklarını ifade etti.

Büyükkılıç: Milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz
Yayınlama: 28.06.2024
1
A+
A-

Kayserililer, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde milli maç coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Almanya’da devam eden EURO 2024'te Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile oynadığı grup maçlarının ardından son 16 tura kaldığını hatırlattı.

Son 16 turunda çeyrek finale kalmak için Avusturya ile eşleşen millilerin 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de bir kez daha sahaya çıkacağını belirten Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri A Milli Takıma destek vermeye davet etti.

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya ile oynayacağı tarihi mücadeleyi Kayserililerin, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak dev ekranla Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde izleyeceğini duyuran Başkan Büyükkılıç, “Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te son 16 turunda, çeyrek final için sahaya çıkıyor, bizler de milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.