Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs durakları yeniden açıldı

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri çerçevesinde yapılan ulaşım kısıtlamalarında bazı noktalarda seferler açıldı.

Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs durakları yeniden açıldı
Yayınlama: 01.05.2024
2
A+
A-

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs 2024 günü saat 05.30’dan itibaren ulaşıma kapatılan; bazı noktalardaki kısıtlamanın kaldırıldığını duyurdu.

Bu kapsamda; M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattının Taksim Meydan ve Şişhane durakları hariç kapatılan diğer metro duraklarının, ⁠M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hattının Gayrettepe metro durağının, ⁠M7 İstoç-Yıldız metro hattının, ⁠Bağcılar-Kabataş arasında çalışan tramvay hattının kapalı duraklarının, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattının kapalı duraklarının, T6 Tramvay hattının kapalı duraklarının, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs duraklarının çift taraflı olarak sefere açılmasına karar verildi.

Ancak; Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattının, ⁠İstiklal caddesi üzeri Nostalji tramvayın, Tünel Meydan-Karaköy arası Füniküler hattının, ⁠Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı İETT Otobüs duraklarının (Şişli İstikameti ve Fatih İstikameti olmak üzere çift taraflı) seferlere durdurulmasına devam edilmesine karar verildi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.